VAN PASSIE NAAR PROFESSIE

online training

Vind je ware passie en zet die om in je bedrijf

early bird € 97

van passie naar professie

Vind je ware passie en zet die om in je bedrijf

nu early bird €97
 

van passie naar professie

online training

Een online training die jou helpt met het eindelijk starten van een winstgevend online bedrijf vol betekenis, volledig vanuit jouw passie.

Deze online training is speciaal gemaakt voor jou, als je je hebt laten weerhouden door angst, twijfel en verwarring over hoe je je eigen bedrijf start.

Niets is frustrerender dan weten dat je enorme betekenis kunt bieden in de wereld, maar niet vooruit komt omdat je overweldigd bent. Daar komt nog bij dat je je door angst laat afremmen en vervolgens ben je teleurgesteld in jezelf, omdat je nog niet ver genoeg bent met je bedrijf en ontwikkelingen.

Hi, mijn naam is Corien Oenema en als online ondernemer — bedenker van de Business Rebel Route en oprichter van het Wavemaker Platform — begrijp ik jou volkomen.

Keer op keer krijg ik dezelfde feedback van mijn cursisten en de ondernemers waarmee ik samenwerk. Ondernemers zijn echte ‘ideeënfabrieken’ en daardoor heb ik de problemen in drie kerncategorieën verdeeld.

van passie naar professie

online training

Een online training die jou helpt met het eindelijk starten van een winstgevend online bedrijf vol betekenis, volledig vanuit jouw passie.

Deze online training is speciaal gemaakt voor jou, als je je hebt laten weerhouden door angst, twijfel en verwarring over hoe je je eigen bedrijf start.

Niets is frustrerender dan weten dat je enorme betekenis kunt bieden in de wereld, maar niet vooruit komt omdat je overweldigd bent. Daar komt nog bij dat je je door angst laat afremmen en vervolgens ben je teleurgesteld in jezelf, omdat je nog niet ver genoeg bent met je bedrijf en ontwikkelingen.

Hi, mijn naam is Corien Oenema en als online ondernemer — bedenker van de Business Rebel Route en oprichter van het Wavemaker Platform — begrijp ik jou volkomen.

Keer op keer krijg ik dezelfde feedback van mijn cursisten en de ondernemers waarmee ik samenwerk. Ondernemers zijn echte ‘ideeënfabrieken’ en daardoor heb ik de problemen in drie kerncategorieën verdeeld.

Ik heb nog steeds niet hét gouden idee…

‘Ik wil zóó graag voor mezelf beginnen, maar weet niet zo goed waarin. Hoe kom ik tot een goed idee dat ook nog winstgevend zal zijn? Het lijkt of alle dingen die ik bedenk al door anderen worden gedaan.’

Ik heb te veel ideeën…

‘Ik heb zóó ontzettend veel inspiratie en vind zo ontzettend veel leuk om te doen, dat ik het lastig vind om er één te kiezen waarop ik me volledig kan focussen. Ik wil mezelf niet beperken, of bang zijn dat ik achteraf de verkeerde keuze heb gemaakt.’

Ik weet niet of mijn idee het echt gaat redden als bedrijf…

‘Ik weet wat ik wil gaan doen, maar ik ben nog steeds niet begonnen. Ik ben bang dat het niet lukt. Hoe kan ik zeker weten dat mijn idee zal slagen, voordat ik het wereldkundig maak?’

 

Je staat op het punt om het juiste bedrijfsidee voor jou te ontwikkelen

zodat jij eindelijk kunt doen wat je echt wilt doen

en daarbij jezelf de grootst mogelijk kans op succes gunt

Je staat op het punt om het juiste bedrijfsidee voor jou te ontwikkelen

zodat jij eindelijk kunt doen wat je echt wilt doen

en daarbij jezelf de grootst mogelijk kans op succes gunt

Wat krijg je allemaal bij Van Passie Naar Professie?

Van Passie Naar Professie neemt jou mee aan de hand bij wat je exact moet weten -en het meest belangrijk, wat jij exact moet doen- zodat jij vanuit jouw passie je bedrijf start. Deze online training helpt jou met:

  • het helder krijgen van je visie
  • duidelijke keuzes maken
  • strategische acties starten
  • jouw droombedrijf omzetten in realiteit

Volgepakt met herkenbare voorbeelden en strategische actieplannen, gaat dit stappenplan jouw startpunt zijn voor succes.

MODULES

1 — De kracht van jouw bedrijf vanuit jouw passie

2 — Verbind jouw bedrijfsidee met jouw levensstijl

3 — Verbind jouw passie met jouw doelgroep

4 — Bepaal jouw businessmodel

5 — Hoe kom je op hét gouden idee…

6 – Hoe maak je de juiste keuze uit ál je ideeën

7 — Hoe weet je of dit idee winstgevend kan worden

BONUS — Geheime ingrediënten voor jouw succes

WERKBOEK

Houd jij van een overzichtelijk stappenplan – zeker als het gaat om het starten van je droombedrijf? Heel goed! Dat is waarom je bij deze online training het Van Passie Naar Professie Werkboek krijgt. Het strategische overzicht en alle oefeningen die horen bij de lessen uit de online training.

Wat levert Van Passie Naar Professie jou op?

#1 Een helder idee over het juiste bedrijfsidee voor jou — één die overeenkomt met jouw vaardigheden, kennis, waarden en levensstijl.

#2 Eindelijk concrete, slimme en strategische acties die jouw droom omzetten in realiteit.

Hoe werkt Van Passie Naar Professie?

Van Passie Naar Professie is een 100% online training die je geheel kunt volgen in je eigen tempo, vanuit het comfort van je eigen omgeving. Jij bepaalt wanneer je start en wanneer je klaar bent. Nadat je je hebt ingeschreven voor de online training, bepaal je zelf hoe jij de lessen wilt volgen.

Hoe werkt Van Passie Naar Professie?

Van Passie Naar Professie is een 100% online training die je geheel kunt volgen in je eigen tempo, vanuit het comfort van je eigen omgeving. Jij bepaalt wanneer je start en wanneer je klaar bent. Nadat je je hebt ingeschreven voor de online training, bepaal je zelf hoe jij de lessen wilt volgen.
 

Waarom ik Van Passie Naar Professie heb ontwikkeld?

Mijn persoonlijke ondernemersverhaal is gestart in 2000. In de ‘oude’ wereld. Met een offline mediabedrijf. In 2013 liet ik alles achter me en startte ‘from scratch’ een nieuw ondernemersavontuur. Mijn online mediabedrijf – Co Create Online Business – is binnen 5 jaar uitgegroeid van ‘eenpitter’ tot een remote team van 6 man.

Het is mijn missie andere zelfstandig professionals en ondernemers te helpen met hun reis naar ondernemersvrijheid. Dat doe ik op 2 manieren. #1 Techniek: Wavemaker Platform – Instapklaar Online Bedrijf. #2 Kennis: online trainingen, masterminds, 1-op-1 mentorprogramma’s en mijn online jaarprogramma inclusief groepscoaching, de Business Rebel Route.

Ook al ben ik 18 jaar ondernemer – waarvan de laatste 5 jaar compleet online – deze volledige switch van offline naar online ging zéker niet zonder slag of stoot, vandaar dat ik graag ondernemers help.

Ik heb mijn meest belangrijke lessen [en dure fouten] van mijzelf en collega-ondernemers, met betrekking tot het niet helder hebben ideeën, passie en drijfveren, samengevat in een helder, overzichtelijk en toegankelijk stappenplan. De online training Van Passie Naar Professie zodat jij al mijn gemaakte missers niet meer hoeft te maken en direct start met jouw juiste bedrijfsidee.

Waarom ik Van Passie Naar Professie heb ontwikkeld?

Mijn persoonlijke ondernemersverhaal is gestart in 2000. In de ‘oude’ wereld. Met een offline mediabedrijf. In 2013 liet ik alles achter me en startte ‘from scratch’ een nieuw ondernemersavontuur. Mijn online mediabedrijf – Co Create Online Business – is binnen 5 jaar uitgegroeid van ‘eenpitter’ tot een remote team van 6 man.

Het is mijn missie andere zelfstandig professionals en ondernemers te helpen met hun reis naar ondernemersvrijheid. Dat doe ik op 2 manieren. #1 Techniek: Wavemaker Platform – Instapklaar Online Bedrijf. #2 Kennis: online trainingen, masterminds, 1-op-1 mentorprogramma’s en mijn online jaarprogramma inclusief groepscoaching, de Business Rebel Route.

Ook al ben ik 18 jaar ondernemer – waarvan de laatste 5 jaar compleet online – deze volledige switch van offline naar online ging zéker niet zonder slag of stoot, vandaar dat ik graag ondernemers help.

Ik heb mijn meest belangrijke lessen [en dure fouten] van mijzelf en collega-ondernemers, met betrekking tot het niet helder hebben ideeën, passie en drijfveren, samengevat in een helder, overzichtelijk en toegankelijk stappenplan. De online training Van Passie Naar Professie zodat jij al mijn gemaakte missers niet meer hoeft te maken en direct start met jouw juiste bedrijfsidee.

100% tevredenheidsgarantie

Als zelfstandig professional, die met weinig meer dan een laptop een nieuw bedrijf is gestart, weet ik hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met je investeringen. Daarom bied ik Van Passie Naar Professie aan met een volledige tevredenheidsgarantie. Ben jij niet 100% tevreden over Van Passie Naar Professie, geen probleem. Stuur ons binnen 30 dagen een mail en we annuleren jouw deelname en retourneren je investering.

100% tevredenheidsgarantie

Als zelfstandig professional, die met weinig meer dan een laptop een nieuw bedrijf is gestart, weet ik hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met je investeringen. Daarom bied ik Van Passie Naar Professie aan met een volledige tevredenheidsgarantie. Ben jij niet 100% tevreden over Van Passie Naar Professie, geen probleem. Stuur ons binnen 30 dagen een mail en we annuleren jouw deelname en retourneren je investering.

START NU VAN PASSIE NAAR PROFESSIE

Doe nu mee met Van Passie Naar Professie met de volledige 100% tevredenheidsgarantie.

Tijdelijk Early Bird.

Tijdelijk — tot en met zondag 13 januari 23:59 uur — Early Bird.

Vanaf maandag 14 januari zit de investering voor de online training Van Passie Naar Professie op € 297.

Veelgestelde vragen over Van Passie Naar Professie

Als zelfstandig professional, die met weinig meer dan een laptop een nieuw bedrijf is gestart, weet ik hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met je investeringen. Daarom bied ik Van Passie Naar Professie aan met een volledige tevredenheidsgarantie. Ben jij niet 100% tevreden over Van Passie Naar Professie, geen probleem. Stuur ons binnen 30 dagen een mail en we annuleren jouw deelname en retourneren je investering.

Hoeveel tijd moet ik investeren?

Het is een 100% online training, je kunt de training dus volledig volgen in je eigen tempo. Het is lastig voor ons om aan te duiden hoeveel tijd je kwijt bent, want dat is grotendeels afhankelijk van hoe helder je ideeën, dromen en drijfveren zijn, of hoeveel ruis en blokkades er zijn. Ook hangt het er vanaf hoe snel jij beslissingen kunt nemen en deze omzet in acties.

Wat als ik niet tevreden ben over de online training?

Als je het werk hebt gedaan en je hebt echt het idee dat je geen waarde hebt gehaald uit de training, stuur ons dan binnen 30 dagen een mail. We retourneren vervolgens je volledige investering.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Is levenslang lang genoeg? Zodra je de training bestelt heb je direct toegang tot het lesmateriaal. Deze toegang is voor altijd. Als de training een update ondergaat, of aanvullende lessen krijgt, krijg jij die ook.

Is er een mogelijkheid om feedback te krijgen of support?

Ja! We houden minstens twee keer per jaar een groepscall zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden, ideeën kunnen uitwisselen en alles bijdragen wat we kunnen om jouw droombedrijf om te zetten in realiteit. Plus, onze customer happiness is altijd per mail bereikbaar via support@corienoenema.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This