Leer ondernemen als
businessrebel met deze
Online Trainingen

Leer ondernemen als
businessrebel met deze
Online Trainingen

 

 

VAN PASSIE NAAR PROFESSIE

online training van droombeeld naar waardevol online bedrijf

Je denkt, ‘ik heb zoveel ideeën, maar ik weet niet waar ik moet beginnen, ik heb een plan nodig en structuur, en een gids en handleiding om dit allemaal te kunnen doen?’ Dan is deze online training Van Passie Naar Professie een ‘must’ voor jou. Want hierin laat ik je de route zien van idee en droombeeld naar een realistisch, betekenisvol en winstgevend online bedrijf.

lees meer »

TIJDWINST MET BUSINESS TOOLS

online training in business tools

Wil jij je bedrijf op de automatische piloot zetten en eindelijk de vrijheid van ondernemen creëren waar je zo lang van hebt gedroomd? Uren per week en zelfs per dag besparen aan werk wat handig tools en programma’s voor jou kunnen doen? Dat kan. Zet de juiste businesstools in, maak van je website jouw hoofdkantoor en run je bedrijf op auto-pilot.

lees meer »

SOCIAL MEDIA MEGA SPELER

online training in social media

Via sociale media een groot publiek opbouwen, je eigen online netwerk creëren en dé autoriteit worden in jouw branche? Dat kan. Deze online training biedt jou de strategie en het plan om dat te bereiken. En maakt van jou een Social Media Mega Speler!

lees meer »

WINSTGEVENDE MAILINGLIJST MACHINE

online training in e-mailmarketing

Creëer een strategie waarmee je mailinglijst continu blijft groeien. Je leert de methode zodat je weet waar, wanneer en hoe deze techniek strategisch voor je bedrijf in te zetten. Maar deze training gaat verder waar anderen stoppen. Namelijk: je leert hoe je deze deze e-maillijst inzet voor omzet! Dit is een online training in praktische en direct toepasbare e-mailmarketing en speciaal gecreëerd voor freelancers, zelfstandig professionals en online ondernemers.

lees meer »

ONLINE BUSINESS REBEL PROGRAMMA

online training in online ondernemen

Deze online training leert jou ondernemen in het digitale tijdperk van nu. Hoe je van je passie je professie maakt. Hoe je alle moderne marketingmethoden en -technieken toepast. Plus, hoe je de vrijheid van online ondernemen creëert. Het resultaat is een betekenisvol en winstgevend online bedrijf, vol ondernemersvrijheid.

lees meer »

WINSTGEVENDE ONLINE PROGRAMMA’S

online training in e-learning

Een groot publiek bereiken én helpen met jouw kennis? Creëer jouw eerste winstgevende online training en claim je positie in dé snelstgroeiende markt wereldwijd. Zonder overweldigd te zijn en ingewikkelde technische toestanden maar inclusief de marketing en verkoopmethode die je helpen je training over de bühne te krijgen. Zodat je je kennis verrijkt en waarde vermeerderd.

lees meer »

START JE BLOG BEDRIJF

online training in blog website conversie

De juiste strategie voor het starten en uitbouwen van je winstgevende blog als bedrijf, daar helpt deze online training jou mee.

lees meer »

wavemaker platform

digitaal product instapklaar online bedrijf

Jouw eigen online bedrijf, binnen 3 werkdagen live! Het Wavemaker Platform is jouw autoriteitsplatform waarmee jouw doelgroep kennis met je maakt en waarmee je de verbinding aangaat [lees: leads binnenhaalt], inclusief alles wat je ‘achter de schermen’ nodig hebt voor modern, locatie- en tijdonafhankelijk ondernemen. Jouw eigen shop voor directe verkoop aan je klanten, uiteraard met iDeal ondersteuning, je eigen leeromgeving op het leermanagementsysteem, je community onderhoud je op het forum. Alles wat je nodig hebt voor online ondernemen met een website als hoofdkantoor! Meld je hier onder aan en ontvang je persoonlijke invitatie voor de bètalancering het Wavemaker Platform.

lees meer »

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

GRATIS BOOTCAMP

6 stappen naar ondernemers

vrijheid