* Mijn eerste boek CLOUD COMPANY ziet het daglicht op 2 juli a.s., tijdens ons LIVE EVENT. Dit artikel is een preview van het boek, in de vorm van het voorwoord. Het boek is als pre-order te bestellen voor € 20,- incl. bonussen t.w.v. meer dan € 197,- Voor meer informatie, klik hier >>

Betekenisvol ondernemen vol vrijheid

Stel je eens voor dat je ’s ochtends wakker wordt en ziet dat je honderden tot duizenden euro’s die nacht hebt verdiend. Hoe zou dat voelen? Hoe zou het zijn als je een reeks aan nieuwe inschrijvingen op je e-maillijst aantreft van mensen die graag met jou in contact komen. Omdat ze bij jou de oplossingen aantreffen voor de problemen die ze hebben met het veranderen van hun leven.  

Hoe zou dat zijn? Ik vertel je: dit is geen droom. Dit is de nieuwe realiteit van modern ondernemerschap. Online ondernemerschap.

Los van je bureau

Niemand wil dagenlang vastgeketend zitten aan een bureau of deel uitmaken van de agenda van een ander. Het is voor veel mensen de reden om online te gaan werken zodat dat bureau en die agenda een totaal andere rol in hun leven krijgen, en soms voor even of langere tijd verdwijnen. Misschien zelfs wel helemaal.

De vraag is hoe je zo’n leven voor jezelf creëert. Hoe je kunt gaan doen waar je werkelijk blij van wordt, waar je energie van krijgt. Waar je voor geboren bent, wat jouw leven inhoud geeft en zinvol maakt. Waar je super goed in bent en gepassioneerd mee aan de slag gaat.

Ik ben Corien Oenema. Ik ben online ondernemer, oprichter van het instapklare online bedrijf Wavemaker Platform, blogger op mijn persoonlijke platform CorienOenema.com en creator van de Cloud Company Formula, het complete online programma voor de zelfstandig professional die impact wil creëren met een winstgevend online bedrijf. En die een leven wil leiden vol vrijheid,  zoals ik dat in de eerste alinea omschreven heb.

Je bent op social media vast wel succesvolle online ondernemers tegen gekomen. En je afgevraagd: hoe doen ze dat toch? Hoe werkt zo’n online bedrijf? En belangrijker nog: hoe kan ik dat ook voor elkaar krijgen? Op een manier die betekenisvol en winstgevend is, zodat je financiële zekerheid creëert voor jezelf en je omgeving.

Succesvolle online ondernemers: Hoe doen ze dat toch? Hoe werkt dat voor mij? Klik om te Tweeten

In dit boek deel ik met jou de zeven stappen die jou helpen met het starten en uitbouwen van je eigen online bedrijf. Deze Cloud Company Challenge geeft je alle tools voor het creëren van je eigen online bedrijf. Ik behandel de manier waarop je je product of dienst aanbiedt en levert aan jouw klanten die dit zo nodig hebben. Op een geweldig inspirerende en leuke manier. Het is een formule waar je blij van wordt, waar je jouw passie en jouw kwaliteiten volledig in kwijt kunt. En die van jou een moderne zelfstandig professioneel maken.

Een stappenplan, simpel en efficiënt, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als ondernemer sinds 2000, het verzamelen van gegevens en het testen van tools en techniek. Allemaal voor jou uitgezocht en uitgewerkt. Het is mijn droom om bij te dragen aan een wereld met professionals die, net als ik, vol vrijheid ondernemen. Om mijn droom te realiseren, deel ik al mijn kennis en ervaring met jou, zodat we uiteindelijk samen een wereld te creëren die we vol trots overdragen aan onze kinderen.

De kracht van online

Om je nog bewuster te maken van de kracht van online ondernemen geef ik je het volgende feit:

Mensen die de schaalbaarheids-technieken toepassen in hun online onderneming, realiseren de meeste omzet, bedienen de beste klanten en hebben een bedrijf dat dag en nacht geld verdient.

Het maakt niet uit welk product of dienst je verkoopt, of in welke niche je zit. Misschien ben je een grafisch vormgever, een personal trainer, voedingscoach of consulent. Ook maakt het niet uit of je regionaal opereert, klanten hebt door heel Nederland of over de hele wereld. Ondernemen via het internet is de nieuwe realiteit van zakendoen en dat kan overal en altijd.

Laptop, verstand en doorzettingsvermogen

Ik weet nog dat ik mijn online bedrijf in 2014 startte vanuit niets. Ik had mijn relatie beëindigd en had alles weggedaan, ook mijn vroegere bedrijf uit 2000. Nu ben ik dankbaar dat ik na heel veel werken en veel harde ondernemerslessen, in staat ben geweest een online bedrijf te starten. Een bedrijf dat inmiddels al vele honderden mensen uit meerdere landen heeft geholpen met online ondernemen. Professionals die een positieve bijdrage leveren aan de wereld en dagelijks hun klanten veel te bieden hebben. Ik ben blij dat ik met weinig meer dan alleen mijn laptop en een gezonde dosis verstand en doorzettingsvermogen, hierin ben geslaagd.

Online ondernemen: Als deze dame uit Friesland het kan, dan weet ik zeker dat jij het ook kunt! Klik om te Tweeten

Ik geloof sterk in samenwerken en kennisdelen en dat is waarom ik het Wavemaker Platform en de Cloud Company Challenge heb gecreëerd zodat ik jou daarmee kan helpen, begeleiden en supporten op jouw ondernemersreis. Waarom? Simpel. Als deze dame uit Friesland het kan, met weinig tijd en middelen, dan weet ik zeker dat jij het ook kunt!  

Betekenisvol én winstgevend online bedrijf

Hoe je dat doet? Hoe je de juiste mindset, handvatten en middelen verzamelt die je nodig hebt om een online bedrijf te starten? Op een winstgevende manier die impact heeft op klanten? Alle antwoorden, alles wat je nodig hebt vind je in dit boek:

Changemakers
Ondernemers zijn probleemoplossers. Ze constateren een probleem in de markt en creëren daar een oplossing voor. Met deze oplossing verandert de situatie van hun klanten. En zo brengen ze een positieve bijdrage aan de wereld. Dit boek haalt in jou de changemaker naar boven zodat we samen de wereld een beetje mooier maken.

Cloud Company Challenge
In deze training deel ik alle ‘must haves’ die jij nodig hebt voor een betekenisvol én winstgevend online bedrijf. Als jij dus barst van de ideeën, maar niet weet wat eerst komt en de volgende stappen zijn? Als jij behoefte hebt aan een helder plan, een duidelijke structuur en een bewezen formule naar jouw gedroomde online bedrijf, is deze Cloud Company Challenge er voor jou. Alle zeven stappen die je nodig hebt, komen aan bod: financieel fundament, professioneel platform, communicatie en connectie, marketing en mailinglijst, online programma, lanceren en verkopen, en businesstools.

Case-studies
Door het hele boek heen tref je inspirerende quotes en interviews van collega online ondernemers aan. Van professionals die jou reeds zijn voorgegaan en die graag hun ervaringen en skills met jou delen, zodat jij ziet dat de mogelijkheden online onbegrensd zijn. Wat jou helpt je droombedrijf realiseren.

Platformeconomie
We kijken naar wereldspelers die hun bedrijf runnen vanaf een online hoofdkantoor. Aan het woord komen experts die de meest recente ontwikkelingen volgen op het gebied van de platformeconomie. We geven jou inzage in hoe jij dit ook voor jouw bedrijf inzet.

Het juiste boek
Ik heb met honderden ondernemende professionals gewerkt en ik zou het geweldig vinden om ook jou te mogen helpen. Je hoeft het echt niet allemaal in je eentje uit te vinden.

Als jij gemotiveerd bent. Als jij als zelfstandig online professional een winstgevend bedrijf wilt. Als jij met veel plezier aan je business wilt werken. Als jij vol vrijheid wilt ondernemen. Als jij ruimte wilt om offline te doen waar je blij van wordt. Als jij voldoende tijd wilt om te besteden aan van wie je houdt. Als jij impact wilt maken met een betekenisvol bedrijf. Dan heb je hier het juiste boek in handen. Een boek met tools, inspiratie en informatie om er helemaal voor te gaan.

Met de aanschaf van dit boek heb je de eerste stap gezet. Proficiat! Nu de volgende. Via mijn bewezen formule help ik je op weg naar geluk en ondernemersvrijheid. Naar dat bedrijf en leven waar je altijd van droomde. Jouw eigen online business. Jouw bedrijf in de wolken. Jouw eigen Cloud Company.

Veel leesplezier!

Corien

 

* Mijn eerste boek CLOUD COMPANY ziet het daglicht op 2 juli a.s., tijdens ons LIVE EVENT. Dit artikel is een preview van het boek, in de vorm van het voorwoord. Het boek is als pre-order te bestellen voor € 20,- incl. bonussen t.w.v. meer dan € 197,- Voor meer informatie, klik hier >>

Doe mee met meer dan 25.000 moderne kennisondernemers. Schrijf je in en mis geen enkele update meer. Je ontvangt automatisch het laatste nieuws als eerste in je inbox.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This