Selecteer een pagina

over businessrebel
en online ondernemer

CORIEN OENEMA

over businessrebel
en online ondernemer

CORIEN OENEMA

Je start een bedrijf om een beter leven te creëren. Voor jezelf en je naasten.
Niet de hele dag vastgeketend zitten aan je bureau. Geen onderdeel zijn van de agenda van een ander.
Doen wat jouw passie is. Waarvoor je geboren bent. Waar je talenten liggen.
Je wilt ondernemen wanneer je wilt, mét wie je wilt en hoe je wilt.
Een bedrijf dat past bij jouw levensfase en lifestyle.

Jij bent een businessrebel!

Hi. Mijn naam is Corien Oenema.
Mijn persoonlijke platform corienoenema.com is speciaal voor ondernemers die van hun passie hun professie willen maken, er geld mee willen verdienen, ondernemersvrijheid willen creëren en de wereld een stukje mooier willen maken.

Stel je eens voor dat je ’s ochtends wakker wordt en dat je die nacht voor honderden of zelfs duizenden euro’s hebt omgezet. Of dat je allemaal nieuwe reacties op je laatste blog hebt ontvangen van lezers die jou dankbaar zijn voor het verschil dat je maakt.

Dit is geen droom. Dit is de nieuwe realiteit van modern ondernemerschap.

Ik weet zeker dat je andere ondernemers hebt gezien met succes online en dat je jezelf hebt afgevraagd, ‘hoe doen ze dat’, ’hoe werkt dat eigenlijk, een online bedrijf’. En belangrijker nog: ‘hoe kan ik dat ook doen, op een manier die betekenisvol is én die geld oplevert voor mij en mijn naasten’.

‘Ondernemers die hun online bedrijf op de juiste manier inrichten, maken de meeste winst, krijgen de beste klanten, en creëren een bedrijf wat 24/7 geld voor hun oplevert. Het maakt niet uit of je producten verkoopt of diensten levert, bijvoorbeeld als designer of personal trainer, misschien ben je een coach of consultant. Het maakt ook niet uit of je een lokaal bedrijf hebt, als sportschool of restaurant, of dat je klanten door heel Nederland zitten of zelfs wereldwijd. De nieuwe realiteit van ondernemerschap is online.’

Ik startte mijn online onderneming in 2014 toen ik niets meer had. Mijn vorige bedrijf, gestart in 2000 en opgebouwd tot een succesvol mediabedrijf, heb ik in 2013 weggegeven. Ik wilde een beter leven creëeren voor mijzelf en mijn naasten. Ik gooide het roer drastisch om. Ik bouwde een bedrijf op wat helemaal past bij mij. Als vrijgevochten persoon, als ondernemer en bovenal als moeder van vier. Een onderneming in balans qua werk en privé. Wat in ons onderhoud voorziet en ons leven verrijkt. Wat de gewenste ondernemersvrijheid geeft. Ik ben dankbaar dat ik na heel veel, heel hard werken en veel harde ondernemerslessen mijn succesvolle online bedrijf heb opgebouwd.

Ik ben mijn online bedrijf gestart met weinig meer dan mijn laptop en een gezonde drive om een verschil te maken.

Ik deel dit met jou omdat ik wil dat je je iets realiseert. Als deze nuchtere Friezin het kan, dan weet ik zeker dat jij het ook kunt.

Nu hoor ik je jezelf afvragen ‘hoe doe ik dit allemaal’? Hoe bedenk ik al die dingen die ik moet weten om een online bedrijf te starten. Zodat ik en geld kan verdienen en een bijdrage aan de maatschappij kan leveren. Dat is precies de reden van het ontstaan van mijn persoonlijke platform. Al mijn ondernemerslessen heb ik in dit platform gegoten. In de vorm van mijn blogs, je gratis lidmaatschap tot de community geeft toegang tot de digitale bibliotheek en alle online trainingen.

SAMENWERKEN AAN JE VERDIEPINGSSLAG

BUSINESS REBEL REVOLUTION

Exclusief mentorprogramma voor de ambitieuze ondernemer die 1-op-1 met mij én mijn Co Create team wil samenwerken en revolutionaire resultaten wil behalen zowel qua impact als omzet.

lees meer »

WAVEMAKER PLATFORM

Instapklaar online bedrijf brengt jouw unieke kennis en vaardigheden tot waarde. Alles-in-een oplossing voor de moderne kennisondernemer. Wij zetten jouw online bedrijf live – binnen 3 dagen – gegarandeerd.

lees meer »

BUSINESS REBEL ROUTE

Jaarprogramma en groepscoaching voor zelfstandig professionals dat jou helpt bij het starten en uitbouwen van je eigen betekenisvolle én winstgevende online bedrijf, vol ondernemersvrijheid.

lees meer »

Business Rebel Bootcamp

Klaar voor je eigen online bedrijf. Vol ondernemersvrijheid? Schrijf je in voor de gratis Business Rebel Bootcamp en leer hoe je je eigen betekenisvolle én winstgevende online bedrijf creëert, vol ondernemersvrijheid.

Dit is wat je leert:

  • Alle 6 kernonderdelen waarop je je moet focussen, in de juiste volgorde; wat eerst, tweede, derde enzovoort om chaos te voorkomen en consequente actie te blijven ondernemen
  • Welke methoden en technieken je in kunt zetten om je bedrijf voor jou aan het werk te zetten, ook op de momenten dat jij dat niet bent
  • Het exacte stappenplan dat ik heb gebruikt om mijn eigen online bedrijf te starten en structureel te laten groeien
  • Inclusief handig werkboek wat je kunt downloaden, waarin je je ideeën vastlegt en je voortgang bijhoudt

Ik doe mee »

Ik heb onderhand 1.000-en mensen geïnspireerd met mijn tips, checklist en blogs. Heb het voorrecht gehad reeds met 100-en professionals te mogen werken. Ik kijk er naar uit om ook jou te mogen helpen. Je staat er niet alleen voor en hoeft het niet allemaal in je eentje uit te vinden. Het lijkt mij een groot genoegen onderdeel van JOUW ondernemersreis te mogen zijn.

Corien
connect ook met mij op            

Corien is sinds 2000 ondernemer en marketeer en haar roots liggen in de wereld van media, publiciteit en sales. Door haar unieke media ondernemers achtergrond heeft ze een eigen effectieve marketingmix – op basis van publiek opbouwen en websitebezoekers omzetten in klanten – speciaal ontwikkelt voor online ondernemen.

‘Met haar persoonlijke platform corienoenema.com doet Corien wat ze het liefste doet: zelfstandig professionals inspireren en helpen met het starten en uitbouwen van een betekenisvol en winstgevend online bedrijf, vol ondernemersvrijheid.’

Corien heeft dit platform speciaal gecreëerd om haar ideeën, kennis en ervaring met jou te delen, zodat jij je eigen betekenisvol en winstgevend online bedrijf kunt starten en uitbouwen, vol ondernemersvrijheid.

Inspiratie deelt ze via haar blogs. Regelmatig nieuws ontvangen via e-mail? Schrijf je dan in voor haar updates.

over cocreateonlinebusiness.com

Het platform corienoenema.com is onderdeel van Co Create Online Business. Dit online mediabedrijf opereert als virtuele netwerkorganisatie, het adviseert, participeert en initieert in mediaplatforms en geeft digitale educatieve programma’s uit over online ondernemen. Het bedrijf verbindt mensen met kennis en en heeft als missie moderne kennisondernemers op weg helpen naar ondernemersvrijheid. Hiermee ‘doet Corien wat ze zegt’. Co Create Online Business is, net als corienoenema.com, een 100% online onderneming.

over wavemakerplatform.com

Het Wavemaker Platform is een instapklaar online bedrijf. Waarmee jij – de zelfstandig professional – binnen 3 dagen live staat als online ondernemer. Het brengt jouw unieke kennis en vaardigheden tot waarde. Simpel, snel en doeltreffend. Geen technisch gedoe meer. Nederlandse support en helpdeks. Snel en eenvoudig zelf een online training publiceren, leveren en verkopen. Vanuit je eigen online bedrijf. Het kan allemaal. In dit artikel deel ik mijn ‘achter de schermen’ ervaring over het ontstaan en de lancering van het Wavemaker Platform. Zelf achter de schermen van het Wavemaker Platform kijken? Boek hier je persoonlijke online demo.

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

OVER CORIEN

Haar bedrijf en werk is volledig online, de privépersoon Corien is zo veel mogelijk offline.  Als introvert persoon geniet ze, samen met haar vier kinderen en viervoeten, van een rustig en teruggetrokken gezinsleven in Friesland en een buitenlands avontuur lonkt. Haar favoriete vrijetijdsbesteding is lezen [vanaf papier], ze volgt meer e-learnings dan dat ze tijd heeft en ze traint voor haar eerste marathon waarbij ze tevens haar gedachtenstroom stimuleert met behulp van Nike, Spotify en Beats by Dr. Dre. Ze werkt vanuit kantoor aan huis en dáár waar haar MacBook wifi heeft.

Gastauteur

Corien is een veel gelezen gastauteur. Haar artikelen zijn onder andere te lezen op Nieuws.Social [portal voor nieuws en sociale media]. Via dit platform deelt ze haar kennis en ervaring op het gebied van online ondernemen, moderne marketing en sociale media. Interesse in een gastblog of artikel van Corien? Ga naar de contactpagina voor de mogelijkheden.

Boksmaatje

Als vrijwilliger en boksmaatje van de Fier Sports Academy is Corien betrokken bij de weerbaarheidstraining van de meiden van Fier! Deze jonge meiden zijn slachtoffer van mensenhandel, loverboys of eergerelateerd geweld en werken aan een sportieve basis om hun leven weer op te pakken.

Ondernemersvrijheid

Wil je weten met welke tools Corien haar werk en bedrijf automatiseert, hoe zij tijdwinst boekt én de gewenste ondernemersvrijheid creëert? Download dan haar toolkit. Hét overzicht van handige business tools voor de online ondernemer.

MEDIA

 

‘Corien is dé Nederlandse pionier van online ondernemen’ – Eva Brouwer

Corien is een nuchtere no-nonsense Friezin die graag haar verhaal deelt, zoals het is. Ze wind er geen doekjes omheen en gaat recht op het doel af. Ze is een strategische denker met een unieke combinatie van groots denken en scherpe actiegerichte adviezen.

Haar favoriete onderwerpen zijn:

  • Hoe start en bouw je een online bedrijf
  • Hoe maak je van je passie je professie
  • Hoe combineer je je bedrijf met een jong gezin
  • Hoe zet je je bedrijf voor jou aan het werk
  • Iedereen start vanaf 0 en alle kansen zijn gelijk

Wil je een interview of verhaal doen met Corien? Stuur je verzoek via de contactpagina. Bekijk hieronder een aantal media publicaties.

 

 

in the spotlight interview – met suzanne beukema

In dit video-interview ‘In the Spotlight’ met Suzanne Beukema deelt Corien 3 tips hoe online ondernemen anders kan. Bekijk de preview hieronder. Voor het complete video-interview ga naar dit artikel: 3 Tips voor simpeler én winstgevender online ondernemen.

 

podcast rijker leven interview – met meike van zandvoort

 

In deze ‘Rijker Leven’ podcast stelde Meike van Zandvoort mij vragen over hoe ik uiteindelijk gekomen ben waar ik nu ben. In mijn optiek is Rijker Leven, durven te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Ook als dat betekent dat je iets vertrouwds moet achterlaten, om vervolgens iets nieuws weer op te bouwen.

Voor het uitgeschreven podcast-interview ga naar dit artikel: Een Rijker Leven. Voor de complete podcast, klik op de afbeelding hiernaast.

 

pak je podium tv interview – met eva brouwer

Comfortzone issues… Iedereen heeft ze. En ieder mens dat groei en ontwikkeling meemaakt worstelt ermee. Mijn comfortzone is duidelijk áchter de camera en niet ervoor. Maar, soms is het nodig jezelf uit je comfortzone te schoppen en mijn tactiek is: huur een professional in, prik een datum en deadline in je agenda, en gáán!

Lees hier mijn ervaring in het blog ‘Cameraschuw? Huur een professional in en Pak Je Podium!’. Voor een heuse aflevering van Pak Je Podium TV met Eva Brouwer, klik op de afbeelding hieronder.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
in de wolken

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!