over businessrebel
en online ondernemer

CORIEN OENEMA

over businessrebel
en online ondernemer

CORIEN OENEMA

Je start een bedrijf om een beter leven te creëren. Voor jezelf en je naasten.
Niet de hele dag vastgeketend zitten aan je bureau. Geen onderdeel zijn van de agenda van een ander.
Doen wat jouw passie is. Waarvoor je geboren bent. Waar je talenten liggen.
Je wilt ondernemen wanneer je wilt, mét wie je wilt en hoe je wilt.
Een bedrijf dat past bij jouw levensfase en lifestyle.

Jij bent een businessrebel!

Hi. Mijn naam is Corien Oenema.
Mijn persoonlijke platform corienoenema.com is speciaal voor ondernemers die van hun passie hun professie willen maken, er geld mee willen verdienen, ondernemersvrijheid willen creëren en de wereld een stukje mooier willen maken.

Stel je eens voor dat je ’s ochtends wakker wordt en dat je die nacht voor honderden of zelfs duizenden euro’s hebt omgezet. Of dat je allemaal nieuwe reacties op je laatste blog hebt ontvangen van lezers die jou dankbaar zijn voor het verschil dat je maakt.

Dit is geen droom. Dit is de nieuwe realiteit van modern ondernemerschap.

Ik weet zeker dat je andere ondernemers hebt gezien met succes online en dat je jezelf hebt afgevraagd, ‘hoe doen ze dat’, ’hoe werkt dat eigenlijk, een online bedrijf’. En belangrijker nog: ‘hoe kan ik dat ook doen, op een manier die betekenisvol is én die geld oplevert voor mij en mijn naasten’.

‘Ondernemers die hun online bedrijf op de juiste manier inrichten, maken de meeste winst, krijgen de beste klanten, en creëren een bedrijf wat 24/7 geld voor hun oplevert. Het maakt niet uit of je producten verkoopt of diensten levert, bijvoorbeeld als designer of personal trainer, misschien ben je een coach of consultant. Het maakt ook niet uit of je een lokaal bedrijf hebt, als sportschool of restaurant, of dat je klanten door heel Nederland zitten of zelfs wereldwijd. De nieuwe realiteit van ondernemerschap is online.’

Ik startte mijn online onderneming in 2014 toen ik niets meer had. Mijn vorige bedrijf, gestart in 2000 en opgebouwd tot een succesvol mediabedrijf, heb ik in 2013 weggegeven. Ik wilde een beter leven creëeren voor mijzelf en mijn naasten. Ik gooide het roer drastisch om. Ik bouwde een bedrijf op wat helemaal past bij mij. Als vrijgevochten persoon, als ondernemer en bovenal als moeder van vier. Een onderneming in balans qua werk en privé. Wat in ons onderhoud voorziet en ons leven verrijkt. Wat de gewenste ondernemersvrijheid geeft. Ik ben dankbaar dat ik na heel veel, heel hard werken en veel harde ondernemerslessen mijn succesvolle online bedrijf heb opgebouwd.

Ik ben mijn online bedrijf gestart met weinig meer dan mijn laptop en een gezonde drive om een verschil te maken.

Ik deel dit met jou omdat ik wil dat je je iets realiseert. Als deze nuchtere Friezin het kan, dan weet ik zeker dat jij het ook kunt.

Nu hoor ik je jezelf afvragen ‘hoe doe ik dit allemaal’? Hoe bedenk ik al die dingen die ik moet weten om een online bedrijf te starten. Zodat ik en geld kan verdienen en een bijdrage aan de maatschappij kan leveren. Dat is precies de reden van het ontstaan van mijn persoonlijke platform. Al mijn ondernemerslessen heb ik in dit platform gegoten. In de vorm van mijn blogs, je gratis lidmaatschap tot de community geeft toegang tot de digitale bibliotheek en alle online trainingen.

Van Passie Naar Professie

Als je je nu overdonderd voelt, of als je denkt, ‘ik heb zoveel ideeën, maar ik weet niet waar ik moet beginnen, ik heb een plan nodig en structuur, en een gids en handleiding om dit allemaal te kunnen doen?’ Dan is deze online training Van Passie Naar Professie een ‘must’ voor jou. Want hierin laat ik je de route zien van idee en droombeeld naar een realistisch, betekenisvol en winstgevend online bedrijf.

Lees meer »

Ik heb met 1.000-en mensen gewerkt en ik kijk er naar uit om ook jou te mogen helpen. Je staat er niet alleen voor en hoeft het niet allemaal in je eentje uit te vinden. Dank voor je tijd, je bezoek en de connectie. Ik kijk er naar uit onderdeel te zijn van je ondernemersreis.

Corien

Connect ook met mij op            

Corien is sinds 2000 ondernemer en marketeer en haar roots liggen in de wereld van media, publiciteit en sales. Door haar unieke media ondernemers achtergrond heeft ze een eigen effectieve marketingmix – op basis van publiek opbouwen en websitebezoekers omzetten in klanten – speciaal ontwikkelt voor online ondernemen.

‘Met haar persoonlijke platform corienoenema.com doet Corien wat ze het liefste doet: zelfstandig professionals inspireren en helpen met het starten en uitbouwen van een betekenisvol en winstgevend online bedrijf, vol ondernemersvrijheid.’

Corien heeft dit platform speciaal gecreëerd om haar ideeën, kennis en ervaring met jou te delen, zodat jij je eigen betekenisvol en winstgevend online bedrijf kunt starten en uitbouwen, vol ondernemersvrijheid.

Inspiratie deelt ze via haar blogs. Regelmatig nieuws ontvangen via e-mail? Schrijf je dan in voor haar updates.

over community.corienoenema.com

Alle kennisproducten zijn ondergebracht in de community. Exclusieve werkboeken, gratis online trainingen en heel veel tips & tricks zijn beschikbaar in de digitale bibliotheek. Toegang is gratis voor leden. Meld je aan en word member.

Een verdiepingsslag maken door een digitale how-to training te volgen voor het meeste resultaat? Of vanaf de start de juiste bouwstenen toepassen voor je eigen winstgevende online bedrijf? Kies dan voor een van haar digitale producten en online trainingen.

over cocreateonlinebusiness.com

Het platform corienoenema.com is onderdeel van Co Create Online Business. Dit online mediabedrijf opereert als virtuele netwerkorganisatie, het adviseert, participeert en initieert in mediaplatforms en geeft digitale educatieve programma’s uit over online ondernemen. Het bedrijf verbindt mensen met kennis en en heeft als missie moderne kennisondernemers op weg helpen naar ondernemersvrijheid. Hiermee ‘doet Corien wat ze zegt’. Co Create Online Business is, net als corienoenema.com, een 100% online onderneming.

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

OVER CORIEN OENEMA

Haar bedrijf en werk is volledig online, de privépersoon Corien is zo veel mogelijk offline.  Als introvert persoon geniet ze, samen met haar vier kinderen en viervoeten, van een rustig en teruggetrokken gezinsleven in Friesland en een buitenlands avontuur lonkt. Haar favoriete vrijetijdsbesteding is lezen [vanaf papier], ze volgt meer e-learnings dan dat ze tijd heeft en ze traint voor haar eerste marathon waarbij ze tevens haar gedachtenstroom stimuleert met behulp van Nike, Spotify en Beats by Dr. Dre. Ze werkt vanuit kantoor aan huis en dáár waar haar MacBook wifi heeft.

Gastauteur

Corien is een veel gelezen gastauteur. Haar artikelen zijn onder andere te lezen op Business.NL [hét nieuws- en kennisplatform voor de moderne ondernemer] en Nieuws.Social [portal voor nieuws en sociale media]. Via deze platforms deelt ze haar kennis en ervaring op het gebied van online ondernemen, moderne marketing en sociale media.

Boksmaatje

Als vrijwilliger en boksmaatje van de Fier Sports Academy is Corien betrokken bij de weerbaarheidstraining van de meiden van Fier! Deze jonge meiden zijn slachtoffer van mensenhandel, loverboys of eergerelateerd geweld en werken aan een sportieve basis om hun leven weer op te pakken.

Ondernemersvrijheid

Wil je weten met welke tools Corien haar werk en bedrijf automatiseert, hoe zij tijdwinst boekt én de gewenste ondernemersvrijheid creëert? Download dan haar toolkit. Hét overzicht van handige business tools voor de online ondernemer.

In de media

In dit video-interview ‘In the Spotlight’ met Suzanne Beukema deelt Corien 3 tips hoe online ondernemen anders kan. Bekijk de preview hieronder. Voor het complete video-interview ga naar dit artikel: 3 Tips voor simpeler én winstgevender online ondernemen.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

6 STAPPEN NAAR ONDERNEMERSVRIJHEID!

GRATIS BOOTCAMP

6 stappen naar ondernemers

vrijheid