Selecteer een pagina

Ja, je leest het goed. Een website was ‘vroeger’ alles wat je nodig had. Nu red je het er niet meer mee. De reden? Enkel een website is gewoon een duur visitekaartje.

Wat je als online ondernemer nodig hebt is een online bedrijf. Geen website.

Het verschil?

Simpel. Een website kost je geld. Een online bedrijf verdient geld voor je.

Veel ondernemers beginnen een website die vervolgens vooral dient als digitale brochure. Maar wat heb je eigenlijk aan een online visitekaartje als het daar ophoudt? Dan stop je geld in een website die niets voor jou doet. Je pompt geld in SEO om ‘goed vindbaar te zijn’, maar wat heb je aan die vindbaarheid als jouw platform niet direct voor jou aan het werk gaat?  

'Een website kost je geld. Een online bedrijf verdient geld voor je.' Klik om te Tweeten

Doe jezelf een plezier en blijf niet hangen in die mindset van een paar jaar geleden.  

Dat kan beter!

Maak jezelf schaalbaar en lever op basis van jouw offline dienst ook een online product. Denk aan een online klaslokaal, een plek voor je cursussen en workshops, waar je klanten op ieder gewenst tijdstip en vanaf iedere locatie gebruik van kunnen maken. Waar jij direct contact hebt met je klanten en cursisten, via je eigen online forum en community. Je webshop, met betalingen en facturatie, is 24/7 voor jou aan het zakendoen. En die digitale brochure is nu ‘het gezicht van je bedrijf’, met het verschil dat dit nu continu conversie draait in de vorm van inschrijvers voor je mailinglijst, en zo jouw vijver vult. Kortom: alles wat nodig is voor modern ondernemerschap zit in een online bedrijf. Een bedrijf dat jou helpt geld te verdienen terwijl jij lekker met een latte op het terras zit, of bij het zwembad rondhangt met je kids. Want met een modern online bedrijf kan dat.

De valkuil ‘website’ is herkenbaar, want toen ik zelf in 2013 de switch maakte van offline naar online, stapte ik er ook in. Met vallen en opstaan kwam ik erachter dat wat ik nodig had, helemaal geen website was. Ik had als online ondernemer een online bedrijf nodig. Ook kwam ik erachter dat een online bedrijf in die vorm helemaal niet bestond. Vanuit die achtergrond en motivatie [of frustratie…] heb ik, samen met mijn team van Co Create Online Business, het Wavemaker Platform ontwikkeld. Een instapklaar online bedrijf met alle functies die je nodig hebt, en dat van jou per direct een online ondernemer maakt. Zodat je tijd en energie bespaart, en meteen start met online ondernemen én geld verdienen.

Tijd voor een upgrade naar modern ondernemerschap. Tijd voor je eigen online bedrijf!

Corien

 

P.S.: In dit artikel neem ik je mee ‘achter de schermen’ van het ontstaan, de marketing en de lancering van het Wavemaker Platform.

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
in de wolken

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!