Selecteer een pagina

Steeds vaker hoor je mensen vertellen dat ze vanuit hun passie werken. “Ik volg gewoon mijn hart”, zeggen ze dan. En dan zien ze wel waar ze uitkomen.

 

Ik sta een andere methode voor. Je kunt wel willen werken omdat je er helemaal ‘happy de peppy’ van wordt, maar er moet aan het eind van de maand wel gewoon geld in het laatje.

 

Daarom kun je beter een duidelijk omschreven doel voor ogen hebben. Als je dat hebt, dan worstel je je er niet naar toe, op een push-manier, maar word je aangetrokken door je doel op een pull-manier.

 

Natuurlijk is de combinatie van ‘zakelijk doelgericht’ en ‘je passie volgen’ ideaal. Maar het begint met een realistisch plaatje van wat je wilt bereiken en hoe. Dat ga je vervolgens visualiseren en dan werk je er naar toe. Omdat dat iets is wat bij je past, word je daar natuurlijk blij van.

 

'‘Zakelijk doelgericht’ in combinatie met ‘je passie volgen’ is ideaal' Klik om te Tweeten

 

De mensen die roepen dat ze alleen maar hun hart volgen en heel erg veel succes hebben? Ze beweren het wel, maar ik neem het altijd maar met een korreltje zout. Het is iets emotioneels, terwijl je juist zakelijk beter je nuchtere verstand kunt volgen om echt succesvol te zijn. Op een roze wolk je hart gaan zitten volgen en het dan maar zien? Sorry, ik vind het eerder een belemmering dan een garantie op succes.

 

Laten we vooral met beide beentjes op de grond blijven staan en doelgericht aan het werk gaan met onze online onderneming!

 

Afgesproken?

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!