Selecteer een pagina

Ondernemers zullen altijd geneigd zijn hard te werken. Die willen maar doorgaan. Als het ze lukt om al hun werkzaamheden in 20 uur te doen, dan verzinnen ze gewoon een nieuwe uitdaging. Is helemaal niks mis mee.

 

Maar online ondernemen biedt ondernemers de unieke gelegenheid hun werk en gezin veel beter te combineren dan gewoon ondernemerschap. Als je tussen negen en vijf opgesloten zit in een winkel of op een kantoor, dan is van enige flexibiliteit geen sprake.

 

'Als online ondernemer bepaal je helemaal zelf je werktijden' Klik om te Tweeten

 

Als online ondernemer bepaal je helemaal zelf je werktijden. Het grote voordeel is dan dat je er bijvoorbeeld op de belangrijke momenten in het leven je kinderen gewoon bij kunt zijn. Of dat je met ze naar de zon kunt verhuizen, als dat je wens is.

 

Feit is gewoon: wie goed kan plannen en organiseren én in staat is om ‘nee’ te zeggen, die merkt dat online ondernemerschap en het hebben van een gezin een ideale combinatie is. Dat geldt voor vrouwen én mannen. Zelf heb ik in de jaren dat ik ‘gewoon’ ondernemer was en nog niet de focus op online had trouwens ook geen uitreiking van een zwemdiploma gemist. En dat ging nooit ten koste van de zaken. Maar desondanks: met online ondernemen gaat het nóg beter. Mits je het wilt.

 

Eens?

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!