Selecteer een pagina

Ik wil eerlijk met je zijn: online ondernemen is echt niet altijd een feestje. Het gaat ook weleens fout.

 

De kunst van ondernemen zit niet in het vallen, maar in het opstaan.

 

Iedereen weet dat je als ondernemer fouten moet durven maken. Want fouten zijn het gevolg van risico nemen en risico durven nemen is de kern van ondernemerschap. Dat weet je. Maar het is toch pijnlijk op de momenten dat het gebeurt.

 

'Hoe sneller je je weer bij elkaar raapt na een tegenslag, hoe sterker je gaat worden' Klik om te Tweeten

 

Het weer opstaan, zit vooral in een flexibele houding. Hoe sneller je je weer bij elkaar raapt na een tegenslag, hoe sterker je gaat worden.

 

Moet je dan altijd maar blind doordenderen? Van mij niet! Als je een offday hebt, trek dan de stekker er maar uit voor die dag. Doe je trimschoenen aan, ga taart bakken, doe iets heel anders. Als je de volgende dag je wekkertje maar weer zet en er tegenaan gaat. Als dat je niet zelfstandig lukt, is er niks mis mee als je er een coach voor inhuurt. Dat doen de besten.

 

Het grote voordeel van online ondernemen is dat, oke het vallen hoort erbij, het opstaan veel sneller gaat. Je kunt sneller reageren en anticiperen dan bijvoorbeeld bij een traditionele winkel.

 

Als ik zelf mensen coach, let ik altijd heel goed op hoe ze met tegenslag omgaan. Zijn ze flexibel, dan geef ik ze een goede kans te slagen. Gelukkig kun je die vaardigheid wel aanleren. Wie geschikt is voor het online ondernemerschap, die kan dat.

 

Succes en wees veerkrachtig!

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!