Selecteer een pagina

Trouwe lezers weten dat ik geld verdienen belangrijk vind. Maar het belangrijke zit niet in het geld. Want geld kent geen emotie. De tijd, vrijheid en de onafhankelijkheid die je ‘koopt’ met geld zijn het allerbelangrijkste.

 

Het gaat in het leven niet om bezit. Het leven gaat om doen en zijn, niet om hebben. Zelf heb ik een tijdje geleden alles weggegeven om mijn vrijheid terug te krijgen. Mijn bedrijf, mijn huis, mijn boot, ik heb het allemaal aan mijn ex gegeven toen we uit elkaar gingen. Waarom ik niet de helft opeiste? Omdat ik mijn eigen leven terug wilde. Het is goed om één keer in je leven zwaar verlies te nemen zodat je vrolijk verder kunt gaan.

 

'Periodes van bezinning zijn bij uitstek momenten om eens te kijken naar geld en bezit' Klik om te Tweeten

 

Periodes van bezinning zijn bij uitstek momenten om eens op die manier te kijken naar geld en bezit. Dit kun je doen tijdens een wandelvakantie op Corsica, tijdens een zelfgekozen eenzame opsluiting in een hutje op de hei of tijdens de kerstperiode. Ken je de uitdrukking ‘bezit van de zaak is het einde van het vermaak’? Die klopt gewoon. Je kunt wel een huis in Spanje willen bezitten, maar waarom niet telkens naar een andere stad reizen en daar een hotel of een Airbnb pakken? Dan beleef je toch veel meer?

 

Je hebt je online onderneming niet om geld en bezit te vergaren. Nee, je hebt je online onderneming om tijd beschikbaar te krijgen. Voor je geliefden. Voor jezelf. Voor je vakantie via Airbnb. Voor je verdere ontwikkeling. Is geld dan waardeloos? Natuurlijk niet! Geld is nodig om van te leven en om niet afhankelijk te zijn.

 

Met geld koop je tijd, vrijheid en onafhankelijkheid. En dat is het grootste goed!

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!