Selecteer een pagina

Verkopen gaat niet vanzelf. Als je gewoon een webshop hebt, is het nog relatief eenvoudig. Je zorgt door het inschakelen van bijvoorbeeld Google Adwords dat je doelgroep je weet te vinden en… klaar. Dan koop je als het ware traffic naar je winkel en dat is prima.

 

Als je jezelf of een dienst gaat verkopen, dan gaat het niet zo gemakkelijk. Dan zul je eerst vertrouwen moeten kweken. Hoe doe je dat?

 

Dat kan bijvoorbeeld doordat anderen als ambassadeur voor je fungeren op je site en uitleggen wat jij heel goed kunt.Het kan ook doordat je bijvoorbeeld met een blog een kijkje geeft in je kennis en ervaring.

 

Het is verder belangrijk dat je potentiële klanten weten wie ze voor zich hebben. Zaken doen blijft namelijk een transactie van mens tot mens. Door internet zelfs weer meer dan ooit.

 

'Dankzij internet is contact weer direct geworden' Klik om te Tweeten

 

Heel vroeger maakte de schoenmaker een schoen op jouw leest. Dat werd later vervangen door massaproductie. Nu is het dankzij internet en ondanks de afstand weer heel direct contact geworden.

 

Klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Sterker nog: de ‘over’ is je belangrijkste pagina. Check je statistieken (dat is een must) er maar op na, die bevestigen dat! Dus zorg dat er een foto van jou op je site staat en een tekstje waarin je jezelf voorstelt. Waarbij altijd geldt: als je kwaliteitsproducten biedt, dient je site ook kwaliteit uit te stralen. Dus geen huis-, tuin- en keukenfoto’s, maar foto’s van goede kwaliteit.

 

Op die manier heeft je potentiële klant vertrouwen in jou én in de kwaliteit van je producten en diensten.

 

Duidelijk?

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!