Selecteer een pagina

De Amerikaanse leiderschapstrainer Marshall Goldsmith werd wereldwijd bekend met de uitspraak ‘What got you here, won’t get you there’. Ofwel: je bent met je bedrijf ergens gekomen. Maar de kwaliteiten die je had om dat punt te bereiken, brengen je vanaf hier niet automatisch verder.

 

En dat wil je wel.

 

Want je wilt meer omzet. Je wilt meer succes. Je wilt meer balans in je leven. Je wilt meer kwaliteit in je leven. Het is goed dat je bent gekomen waar je bent. Maar om verder te komen, kun je dus hulp gebruiken.

 

Bijvoorbeeld van een online business coach.

 

Die kan je helpen bij de groei van je bedrijf. Zonder dat dat meteen ten koste gaat van je privéleven. Een goede businesscoach helpt je namelijk meer omzet te maken met minder werk.

 

'Een goede businesscoach helpt je namelijk meer omzet te maken met minder werk' Klik om te Tweeten

 

Er zijn heel veel redenen waarom ondernemers die starten met het online maken van hun business op een bepaald moment behoefte kunnen hebben aan coaching.

 

Voorbeelden?

 

Je wilt advies bij het formuleren van concrete doelstellingen en hoe je deze kunt realiseren. Of je bent het zicht een beetje kwijt op waar je omzet vandaan kunt halen en werkt wel veel, maar het levert te weinig op. Of je weet dat het anders en beter zou kunnen, maar weet niet precies hoe.

 

Het komt ook weleens voor dat ondernemers even door de bomen het bos niet meer zien. Dan kan een online business coach helpen. Kun je zaken automatiseren of uitbesteden?

 

Je coach is een vertrouwenspersoon, met wie je kunt spiegelen en sparren. Als het goed is, is je coach ook een inspirator en motivator.

Hoe selecteer je nu een goede online business coach? Voor mij zijn er twee criteria.

 

De eerste en belangrijkste: een goede coach geeft praktisch advies, dat meteen toepasbaar is. Geen mooie praatjes, maar concreet en to the point.

 

De tweede: er dient een goede klik te zijn. Voor mij is dit reden met mijn potentiële klanten altijd eerst een intakegesprek te houden; als er geen goede match is, wordt het resultaat niet optimaal. Dus dan adviseer ik om verder te zoeken.

 

Vind ik wel zo eerlijk!

 

En je weet: eerlijk duurt het langst!

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!