Selecteer een pagina

Online ondernemen zonder website is geen optie. Dat is logisch. Een website is echter geen doel, maar een middel.

 

Veel ondernemers hebben een mooi idee over een site, gaan ‘m schetsmatig uittekenen, gaan naar een websitebouwer die ‘m helemaal op maat maakt, zodat iedereen blij is. En tenslotte gaat de site online. En dan moet het gaan gebeuren.

 

'Je site gaat online en dan moet het gebeuren...' Klik om te Tweeten

 

Maar het gebeurt niet…

 

Ik zit vaak om tafel met ondernemers die mij vragen of ik een idee heb van de ROI van hun website. “Dat heb ik wel”, zeg ik dan. “Die is nul.” Dat blijkt meestal te kloppen. En dat vind ik wel logisch ook. Want als je een site hebt, maar er vervolgens niets mee doet, dan blijft het ook nul. Een site maken en vervolgens op klanten gaan zitten wachten, dat is net zoiets als een kroeg openen op een onbewoond eiland.

 

Maak als online ondernemer een omslag in je denken. De website is een middel. Vervolgens aan jou de taak om te zorgen dat potentiële klanten je winkel weten te vinden. En als ze je winkel eenmaal weten te vinden, zorg er dan voor dat er ook echt iets gebeurt als ze binnen komen. Alleen zo zorg je er voor dat het ‘onbewoond eiland’ bewoond raakt én blijft.

 

Succes!

 

Corien

 

 

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!