Selecteer een pagina

Kijk, in je eigen huis bepaal je zelf waar je je woning in gaat. Hoe je naar de woonkamer gaat. En hoe je boven komt. Van mijn part via een klimpaal. Hoe anders is het bij de kapsalon, het autobedrijf en de supermarkt. Bij bedrijven is zwaar nagedacht over de routing. Want je denkt toch niet dat de inrichting spontaan is hè?

 

Het makkelijkste voorbeeld is de supermarkt. Daar begin je met de speciale aanbiedingen, en loop je via de sla en appels, naar de chips. Die route is geen toeval. Daar is serieus onderzoek naar gedaan. Ook wordt de route steeds getest en gefinetuned met nieuwe input van de supermarktbezoekers. Namelijk via wifi. Met onze smartphones geven we continu input aan de supermarkt. Zodat deze ons nóg makkelijker kan bedienen. Lees, ons met een nóg vollere kar van A naar de kassa weet te leiden.

 

Dit nu vertalen naar online. Je website. Knutsel en frutsel je die in elkaar voor je familie om je vakantiefoto’s te tonen? Leef je uit! Heb je je website beroepsmatig? Dan is mijn devies: eerst denken en dan doen. Want ook voor jouw website is de routing cruciaal.

 

Wist je bijvoorbeeld dat alles waarvoor je 4 keer moet klikken kansloos is? Websurfers zijn aartslui en nemen geen moeite. En ken je de 3-30-3 regel? De bezoeker vormt zijn eerste indruk in slechts 3 seconden. Als je je bezoeker weet te interesseren, dan gunt deze je nog eens 30 seconden. In het beste geval, ziet je bezoeker bij jou wat hij nodig heeft. Is dat het geval, dan krijg je maar liefst 3 minuten van zijn tijd. Drie minuten online is, zeg maar, for ever… Nu is je bezoeker klant geworden. Proficiat!

 

'Denk na over hoe je website voor jou gaat doen waar 'ie voor is: conversie draaien' Klik om te Tweeten

 

Dus, bouw je een website voor je bedrijf, win dan eerst advies in. Geen advies van de aannemer, herstel websitebouwer. Want deze heeft veel verstand van het bouwen van websites. Maar weinig verstand van online sales, conversie en marketing. Win advies in van mensen die daar wel kaas van hebben gegeten. Die weten hoe je conversie realiseert, de online verkopen, die een specialisme hebben. En denk na over wat je website voor jou online dient te doen.

 

Zorg ervoor dat je website je online hoofdkantoor wordt. Voor jou aan het werk gaat. En gaat doen waar ‘ie voor is. Conversie draaien.

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!