Selecteer een pagina

Sales roept een negatief – lees: vies – beeld op bij velen. Dat is jammer. En onterecht. Verkopen is in de kern niks meer en minder dan: mensen helpen. Jij hebt iets waar je een ander mee van dienst kunt zijn. In ruil voor die dienst vraag je geld. Omdat geld nu eenmaal het betaalmiddel is in onze wereld. En je met de NUON niet kunt barteren.

 

De platheid of diepgang van sales hangt geheel af van je dienst of product waar jij je doelgroep mee helpt. Hoe je de aftersales doet. Noem het service. Welke normen en waarden je firma heeft. En welke moraal jij nastreeft.

 

'Platheid of diepgang van commercie. Lever je de real-deal, of een copy/paste lookalike' Klik om te Tweeten

 

Ga je voor de lange termijn, of snel cashen. Lever je de real-deal, of een copy/paste lookalike. Ga je voor kwaliteit, of kwantiteit. Lever je de strategie of de tactiek.

 

Stap af van ‘sales is vies’ en doe als ondernemer je plicht. Ga voor de totale winst door je doelgroep optimaal te helpen! Hoe blij jij jouw klanten maakt, is een weergave van de diepgang. Deze geholpen mensen vertellen weer door aan hun vrienden dat jij zo geweldig bent. Daardoor kun je nog meer mensen bereiken en helpen. Op een mooie waardevolle manier.

 

Commercie plat? Maar net hoeveel diepgang jij levert.

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!