Stel je eens voor: je wordt ’s ochtends wakker en je ziet dat je die nacht honderden tot duizenden euro’s hebt verdiend. Of je ziet allemaal nieuwe inschrijvingen op je e-maillijst. Van mensen die graag met jou in contact komen omdat jij ze kunt helpen.

Weet je? Dit is geen dagdroom. Dit is de nieuwe realiteit van modern ondernemerschap. Online ondernemerschap.

Ik weet nog dat ik mijn online bedrijf in 2014 startte vanuit niets. Ik had mijn relatie beëindigd en had alles, ook mijn vroegere bedrijf uit 2000, weggedaan. En ik ben dankbaar dat ik, na heel veel werken, en veel harde ondernemerslessen, in staat ben geweest een online mediabedrijf te starten.

Een bedrijf dat onderhand al vele honderden mensen uit meerdere landen heeft geholpen met online ondernemen en een verschil te maken. En ik ben blij dat ik, met feitelijk weinig meer dan alleen mijn laptop, en een gezonde dosis verstand en doorzettingsvermogen, hier in ben geslaagd.

Dat gun ik jou ook. Niet vastgeketend zitten aan een bureau. Niet andermans agenda leven. Maar werk doen, waar je blij van wordt en energie van krijgt.

'Hoe werkt dat eigenlijk, zo’n online bedrijf?' Klik om te Tweeten

Ik weet zeker dat je andere succesvolle online ondernemers hebt gezien, en dat je jezelf afvraagt ‘hoe doen ze dat toch?’. En hoe werkt dat eigenlijk, zo’n online bedrijf? En belangrijker nog, hoe kun jij dat ook doen?

Daarom heb ik een blauwdruk voor jou gemaakt, voor het starten en uitbouwen van je eigen online bedrijf.

De Business Rebel Bootcamp.

In deze serie korte video’s komen alle onderdelen aan bod, die ik zie als een must voor succesvol online ondernemen. En het maakt niet uit wat voor producten of diensten je verkoopt, in welke niche je zit, of WAAR je werkt. Je leert de vaardigheden die je nodig hebt, voor een bedrijf, dat niet alleen winstgevend is, maar ook betekenisvol en impact maakt.

De 6 onderdelen van een winstgevend online bedrijf in Business Rebel Bootcamp zijn:
1 Financieel Fundament
2 Professioneel Platform
3 Communicatie & Connectie
4 Mailinglijst en Marketing
5 Digitaal Product
6 Lanceren en Verkopen

Ik heb onderhand met honderden ondernemende professionals gewerkt en ik zou het geweldig vinden om jou ook te mogen helpen. Want je hoeft het echt niet allemaal in je eentje uit te vinden.

De Business Rebel Bootcamp is een gratis videotraining waarin ik je alles leer over de basis, het fundament, dat je nodig hebt om je eigen betekenisvolle en winstgevende online bedrijf te starten en te laten groeien. Vol ondernemersvrijheid. 

'Ik doe mee met de Business Rebel Bootcamp!' Klik om te Tweeten

Want het is simpel. Als deze dame uit Friesland het kan, met weinig meer dan een laptop, dan weet ik zeker dat jij het ook kunt!

De Business Rebel Bootcamp start 1 december.

Schrijf je hier in en ontvang alle 6 onderdelen die een must zijn voor een winstgevend online bedrijf. 

Ik zie je zaterdag in de Bootcamp!

Corien

Doe mee met meer dan 25.000 moderne kennisondernemers. Schrijf je in en mis geen enkele update meer. Je ontvangt automatisch het laatste nieuws als eerste in je inbox.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This