ALLES WAT IK AANBIED IS SPECIAAL ONTWIKKELD OM JOU TE HELPEN MET HET STARTEN, UITBOUWEN EN OPSCHALEN VAN JE EIGEN BETEKENISVOLLE ÉN WINSTGEVENDE ONLINE BEDRIJF, VOL ONDERNEMERSVRIJHEID

PRODUCTEN & PROGRAMMA’s

Ja, ik boek een strategiegesprek!

ALLES WAT IK AANBIED IS SPECIAAL ONTWIKKELD OM JOU TE HELPEN MET HET STARTEN, UITBOUWEN EN OPSCHALEN VAN JE EIGEN BETEKENISVOLLE ÉN WINSTGEVENDE ONLINE BEDRIJF, VOL ONDERNEMERSVRIJHEID

PRODUCTEN & PROGRAMMA’s

Ja, ik boek een strategiegesprek!

Wij vinden dat jij financiële zekerheid én vrijheid verdient…

…daarom zijn onze producten en programma’s volledig gefocust op wat je nú nodig hebt

 

Wij hebben 3 cruciale elementen samengevoegd die noodzakelijk zijn voor succesvol online ondernemen: kennis, techniek en community.

Door de kennis en structuur die we bieden ga je van overweldigd naar doelgerichte acties en overzicht. Door de techniek die we leveren ga je van overleven naar kwaliteit van leven. Door de coaching en community ga je van alleen en eenzaam naar samen, geïnspireerd en gestimuleerd online ondernemen.

We bieden een uniek pakket wat beter werkt dan wat dan ook in de markt. Sterker nog, we garanderen dat, wanneer jij aanwezig bent, volledig gefocust bent, het werk doet en implementeert, jij resultaat boekt. Zoals veel zelfstandig ondernemers reeds al zijn voorgegaan.

Met 20 jaar ondernemerschap op de teller, waarvan sinds 2014 volledig online, vele klanten te hebben gecoacht als business mentor, een software bedrijf en product in de markt te hebben gezet, veel succesverhalen van klanten te hebben ontvangen, weten we dat we een voorspelbare succesvolle formule hebben ontwikkeld wat jou helpt met financiële zekerheid en vrijheid.

Onze business programma’s zijn gebaseerd op 2 decennia ondernemerschap

Het is een formule gebaseerd op 2 decennia ondernemerschap. Grote sprongen maken in je bedrijf lukt als zelfstandige nooit in je eentje, in het vacuüm van je ondernemerschap. In feite is het altijd een samenspel van niet alleen meer kennis en de juiste techniek, maar vooral meer support, begeleiding en coaching. Verandering gaat alleen lukken wanneer je alle drie ingrediënten – kennis, techniek, community – in de juiste verhouding en op het juiste moment toepast.

Ja, dít is wat ik nu nodig heb, ik boek direct een strategiegesprek!

Met wie we het beste resultaat behalen

Alhoewel we door de jaren heen met een grote diversiteit aan ondernemers hebben samengewerkt, realiseren we ons dat het ‘professional en expert’ veld het gebied is waar we het meeste resultaat behalen. Wat zijn professionals en experts? Dit zijn coaches, trainers, consultants, adviseurs, online programmamakers, influencers en auteurs, die een specifieke kennis hebben en een betekenisvolle bijdrage willen leveren aan de wereld en een methode willen toepassen, zodat ze meer inkomsten gaan verdienen met hun coaching, boeken, trainingen, programma’s en dienstverlening.

Uiteraard hebben we ook tal van andere ondernemers binnen onze community, maar wat de grote gemene deler altijd is, is de drive om van betekenis te zijn in de wereld, met hun service en producten, impact willen creëren en een winstgevend bedrijf willen runnen, wat ook nog eens een mooie manier van leven oplevert.

Wij helpen ze hoe ze hun boodschap helder krijgen, hoe ze zelf meer overzicht krijgen in hun verdienmodel en eigen bedrijf en hoe ze dit vervolgens duidelijk maken met een helder aanbod aan hun klanten, hoe ze meer en betere klanten aantrekken, hoe ze lanceren en verkopen en uiteindelijk hoe ze zichzelf schaalbaar maken middels een online programma, tools en een team.

Enige succesverhalen

Kijk en luister naar een aantal van deze succesverhalen. Allemaal zelfstandig professionals, voornamelijk werkzaam in de kenniseconomie als trainer, coach en consultant. Laat je inspireren hoe zij hun bedrijf én hun leven hebben getransformeerd dankzij onze support, kennis en techniek. En hoe zij nu genieten van een winstgevend bedrijf en van hun vrijheid.

Wat we doen

Het Coobly Online programma  Je bent al een tijdje ondernemer en wilt de transitie maken van offline naar online, of je wilt starten met je bedrijf en direct online, maar je voelt je gefrustreerd en weet niet goed wat nu te doen. Dan helpen wij je gedurende 30 dagen, met persoonlijke dagelijkse begeleiding, je bedrijf volledig online in te richten. Ook leren we jou verkopen via onze methodiek met online lesmateriaal en live coaching, zodat je een omzet kunt realiseren van ca 5.000 per maand, op een gestructureerde basis. Zodat je gaat van weinig of onzekere inkomsten naar een voorspelbare omzet. Vertel me alles over 30 dagen Coobly Online >>

Het Coobly Online Business programma  Wanneer je al een tijd bezig bent en de ambitie hebt om door te groeien en op te schalen, dan helpen we je naar een gestructureerde maandelijkse omzet gaan van 10.000 en meer. Zonder overweldigd te zijn en zonder frustratie. We doen dit door je aan de hand te nemen bij de 9 onderdelen van onze Coobly Ondernemersvrijheid Formule®. Je gaat van fundament naar groei en van groei naar opschalen. Je leert in 9 weken meer over je eigen bedrijf, je markt, je potentie en hoe dit allemaal voor jou aan het werk te zetten, dan je ooit eerder hebt gedaan tijdens je ondernemerschap. Je leert de schaalbaarheid technieken van moderne online ondernemers toepassen, zodat je eindelijk de vrijheid creëert in je bedrijf en vooral in je leven waar je zo naar verlangt. Vertel me alles over 9 weken Coobly Online Business >>

Het Coobly Online Business Mastery traject  Je bedrijf draait goed, dit is het moment van aanscherpen en fine tunen. Sparren met een groep gelijkgestemden, plus 1-1 mentoring, zodat je de juiste focus houd en geniet van alle aspecten van ondernemersvrijheid. Werken waar en wanneer je wilt en volledige financiële onafhankelijkheid. Vertel me alles over het jaartraject Coobly Online Business Mastery >>

Waarom onze programma’s zulke exceptionele resultaten boeken

Onze producten en programma’s beschikken over de 3 noodzakelijke ingrediënten voor een succesvol online bedrijf: kennis, techniek en community.

Kennis

Techniek

Community

Om als online ondernemer te kunnen starten, groeien en opschalen hebben wij een bewezen succesformule ontwikkeld. De Coobly Ondernemersvrijheid Formule®. Deze module bestaat uit 9 stappen, en in een periode van 9 weken, nemen we je intensief en persoonlijk bij de hand zodat je een gedegen fundament hebt, een marketing- en verkoopmachine bouwt en jezelf vervolgens schaalbaar maakt met een online programma, tools en een team.

Wie beschrijft jou het beste?

Het Coobly programma is er in 3 varianten, voor iedere fase van je online ondernemersreis is er één. Lees de profielen en de programma’s en beoordeel waar jij het meeste mee resoneert.

Samantha Starter

Je hebt al enige tijd serieuze ambitie een online bedrijf te starten, of je bent al ondernemer maar wilt de switch maken naar online, je hebt al enige omzet [ca 2.000 p/mnd], maar je bent niet waar je wilt zijn en weet ook niet goed hoe nu verder. Je werkt hard en veel, zonder het resultaat wat je voor ogen had. Je vindt het spel van online ondernemen ingewikkeld en voelt je gefrustreerd. Je wilt meer coach klanten in je praktijk en meer omzet in je bedrijf. Je wilt graag naar het volgende niveau van 75.000 per jaar, het liefst zo snel mogelijk.

Het is tijd dat je alles leert over hoe je een online bedrijf inricht. Plus alle technieken van meer klanten aantrekken, meer omzet realiseren en meer impact creëren op een gestructureerde en voorspelbare manier.

Beatrice Business

Je hebt al een aardig bedrijf opgebouwd, maar je werkt te veel, te hard en te omslachtig. Je bent bang dat het constante tijdgebrek en veel te weinig kwaliteit van leven je binnenkort opbreekt. Je voelt dat het anders moet en ook kan, maar je weet niet goed hoe. Je wilt graag meer structuur, meer systemen en meer overzicht. Je hebt behoefte aan een kort, intensief traject van begeleiding, en een community met gelijkgestemden. Zodat je van ruis en chaos afkomt en op een soepele manier meer impact en meer omzet maakt.

Het is tijd dat we je leren wat de ondernemersvrijheid formule inhoudt en hoe je die voor je bedrijf en jezelf toepast. We begeleiden je, op een intensieve en persoonlijke manier, gedurende 9 weken lang, hoe je je bedrijf voor jou aan het werk zet. Zodat je uiteindelijk zelf minder dagelijks werk hoeft te doen, omdat je een schaalbaar online bedrijf hebt opgebouwd. Met meer omzet en vrijheid.

Monica Mastery

Je bedrijf doet het goed, maar ambities als je bent, het kan altijd beter. De sport en uitdaging zit vooral in ‘less is more’, systemen en technieken. Je hebt een goed beeld over je bedrijf en de markt, maar mist het sparren met business buddies en een mentor die jou helpt groeien, zodat je bedrijf groeit, je nog meer impact maakt en geniet van een volledig financieel onafhankelijk leven.

Dit is het moment dat je je aansluit bij de Coobly Business Mastery groep. Een groep ondernemers zoals jij. Waar je op regelmatige tijden online mee spart en offline mee afspreekt. Plus een business mentor voor jou, die je ieder kwartaal een dag voor jezelf hebt en regelmatig online treft zodat je ‘on track’ blijft en die jou blijft uitdagen.

Instromen en doorstromen

Je kunt in elk gewenst programma starten, dat het beste bij jouw situatie past. Veel ondernemers starten in ONLINE en zodra ze een omzet realiseren van zo’n minimale 5.000 per maand zijn ze klaar zijn voor doorgroeien en beginnen ze aan het ONLINE BUSINESS programma.

[NB: De deelnemers van het ONLINE BUSINESS programma ontvangen gratis toegang tot het ONLINE programma, zodat ze een stevig fundament hebben en houden, wat belangrijk is voor doorgroeien en opschalen.]

Interesse in samen en succesvol online ondernemen?

Laten we elkaar dan online treffen tijdens een strategiesessie. Zodat we elkaar beter leren kennen. Deze online meeting is geheel vrijblijvend en geen verkoopgesprek. Dat is ook niet onze stijl, wij gaan voor de perfecte match en wat voor ons beide het beste resultaat kan zijn.

We horen graag meer over jou, je bedrijf, je ambities en de situatie waarin je nu zit. Wat werkt, wat anders en beter kan en hoe je ideale bedrijf en bovenal je ideale leven eruit ziet over 1 tot 3 jaar. Zodat we je vervolgens kunnen adviseren over welke route je waar kan brengen en welke doelen je al kunt realiseren binnen 30 dagen, 3 maanden of 1 jaar.

Wanneer je wilt sparren over hoe we dit samen kunnen realiseren, dan leggen we je met veel plezier onze bewezen succesformule uit, alle onderdelen van de Coobly programma’s, bekijken we in welk stadium je nu in zit, welk programma voor jou het beste kan zijn. En bovenal wat de snelste manier, met de minste moeite en het meeste resultaat kan zijn, zodat jij jouw doelstellingen en nog veel meer behaalt. Meer dan je ooit in je eentje had kunnen doen en misschien wel ooit over gedroomd hebt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This