Selecteer een pagina

Als je een kwalitatief goede e-mail lijst wilt opbouwen, is een heel effectieve methode: de ‘opt-in aanbieding’. In gewoon Nederlands: een cadeautje. Heel simpel: je geeft iets van waarde weg in ruil voor een e-mailadres.

 

Om te zorgen dat je de juiste mensen binnenkrijgt, is zo’n ‘opt-in aanbieding’ de ideale manier. Waarom? Omdat het cadeautje dat je weggeeft past bij jouw aanbod én bij jouw doelgroep.

 

'Heel simpel: je geeft iets van waarde weg in ruil voor een e-mailadres' Klik om te Tweeten

 

Als je schrijver bent, kun je bijvoorbeeld een hoofdstuk van je nieuwe boek cadeau doen. En als je fotograaf bent een mooie foto, die groot kan worden afgedrukt.

 

Zelf geef ik aan bezoekers van mijn site een gratis e-mail training weg ‘Binnenkomen bij je doelgroep’. In deze training leer je hoe je een e-maillijst opbouwt, zodat je er geld mee verdient!

 

Iedereen kan met een ‘opt-in aanbieding’ een e-mail lijst samenstellen. Niet alleen dienstverleners, ook winkeliers. Wat te denken van een voucher waarmee de bezoekers een product gratis of goedkoper kunnen krijgen, online of gewoon in de winkel?

 

De achtergrond van een ‘opt-in aanbieding’ is natuurlijk niet alleen dat je e-mail adressen wilt krijgen. Je hoopt ook dat de ontvangers zo tevreden zijn over je cadeautje, dat ze behoefte krijgen aan meer. En daarvoor gaan ze dan uiteraard wel gewoon betalen…

 

Mijn tip: show, don’t tell. Als je iets waardevols ‘ruilt’ met een e-mail adres, bewijs je je waarde voor je klanten. Betere reclame is er niet.

 

Meer lezen over waarom je beter vandaag nog kunt beginnen met het bouwen van je e-maillijst?

Ga naar deze pagina ‘Alles over… e-maillijst bouwen …zodat je er geld mee verdient‘!

 

 

Corien

 

Dit artikel is onderdeel van de serie e-maillijst bouwen.

Alles over… e-maillijst bouwen …zodat je er geld mee verdient!

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This