Selecteer een pagina

Wat is luxe? Waar dat vroeger vooral werd uitgedrukt in materiële zaken (huis, auto, vakanties), zien we langzamerhand een kentering. Want we merken dat we doordat we jarenlang hard werkten al lang geen tekort meer hebben aan spullen, maar aan iets heel anders: tijd. Iedereen is maar druk, druk, druk.

 

Laat online ondernemen er nou voor kunnen zorgen dat je geen tekort hebt aan materiële zaken, maar er ook een berg vrije tijd bij krijgt!

 

Hoe meer je je producten en diensten online aanbiedt en het proces weet te ‘automatiseren’ met handige online tools, des te meer kwaliteit van leven heb je ‘offline’. Heb je je online zaken goed voor elkaar, dan heb je veel meer tijd om andere dingen te doen. Iets met je kinderen, een hobby, desnoods niets…

 

Dit is ook de reden waarom ik er tegen ben dat online ondernemers hun agenda ook vol plannen met afspraken voor bijvoorbeeld één op één-coaching. Vertaal je je training naar online, dan blijft je agenda nagenoeg leeg. Geef je dezelfde training offline, dan heb je een volle agenda. Ik snap echt niet waarom veel ondernemers moeite hebben de switch te maken.

 

'Tijd vrij? Echte ondernemers gaan dan gewoon nieuwe ondernemingen starten' Klik om te Tweeten

 

Echte ondernemers, mensen bij wie het zaken doen in hun bloed zit, gaan in de tijd die vrij komt doordat ze hun offline activiteiten naar online vertalen overigens niet dag in, dag uit aan de rand van een zwembad zitten. Want bij echte ondernemers stroomt de creativiteit altijd en die willen dan gewoon nieuwe ondernemingen starten. Waar ze de tijd voor hebben doordat ze… online ondernemer werden, precies!

 

Als je zo iemand bent (ik beken!), is het zaak dat je zelf de balans in de gaten houdt. Want ik streef naar winstgevendheid én meer vrije tijd.

 

Succes!

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!