Selecteer een pagina

Ja, je leest het goed. Offline is de nieuwe luxe!

 

Da’s best een bijzondere uitspraak voor een ‘fan van het web’ en online ondernemer. Wat ik bedoel is: hoe beter, efficiënter en effectiever je je online business voor jou aan het werk zet… des te beter de kwaliteit van je persoonlijke leven, offline.

 

Stel je bent zelfstandig professional. Je verdient de kost als kenniswerker. Nederland telt meer dan 1 miljoen zzp’-ers, waarvan meer dan de helft kenniswerker is, dus die kans is aanwezig. Je helpt je klanten met advies. Dit advies breng je als uurtje factuurtje aan de man. Soms, in een gek geval, in één uur aan een hele groep. Het totaal aantal werkuren maal je tarief is je totale omzet. Je kunt bij de start van je business direct uitrekenen wat het maximaal haalbare is. Zonder vrije tijd. All work, and no play.

 

Maar nu ben je diezelfde zelfstandig professional. Nog steeds kenniswerker. Je hebt van je kennis en expertise, een product gemaakt. Een boek of e-book. Of je zet audio- en videomiddelen in en maakt jezelf schaalbaar. Je giet je kennis in een e-cursus, een webinar of een online training. Dan ziet je onderneming er in één klap 180 graden anders uit. Nu kun je ongelimiteerd klanten bedienen. Goed voor jou. Goed voor je klanten. Want die kun je helpen waar en wanneer het hún uitkomt.

 

'Doe je klanten een plezier én jezelf. Geniet van offline, de nieuwe luxe!' Klik om te Tweeten

 

Wat je situatie dan is? Je hebt een online business. Met meer tijd voor je privé-leven offline. Zodat je met vrienden uit eten kunt, met je kinderen een stedentrip kunt maken. Maar ook met meer tijd om te werken aan nog meer online producten. Waar je nog meer mensen mee kunt helpen. Met, nou ja, je begrijpt wel waar dit heen gaat.

 

Doe je klanten een plezier én jezelf. Geniet van offline, de nieuwe luxe!

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!