Selecteer een pagina

Het cliché dat stilstand achteruitgang is, geldt tegenwoordig meer dan ooit. Alle ontwikkelingen gaan zo snel, dat je voor een simpele keuze staat: aanhaken of afhaken! Als je niet investeert in jezelf kom je sneller op achterstand dan je ooit had durven vrezen. Dan word je links en rechts ingehaald en houdt het gewoon op.

 

Je blijft als ondernemer dus investeren in jezelf. Dat kan met een studie zijn of met (online) coaching. Je bent heel goed in staat om een bedrijf te runnen. En wie houdt jou bij de les? Als je wilt groeien en een ontwikkeling wilt doormaken, dan kan een sparringpartner van heel veel waarde zijn.

 

'Zolang je nieuwsgierig bent, blijf je leren' Klik om te Tweeten

 

Zolang je nieuwsgierig bent, blijf je leren. Een goede methode: gewoon nieuwe dingen doen. Dan kun je ook leren van je fouten. Je hoeft die fouten gelukkig niet meer allemaal zelf te maken. Je kunt ook leren van die van anderen. En je kunt natuurlijk eerst een online training volgen. Bijkomend voordeel: dat kun je doen waar en wanneer jij dat wilt.

 

Ik besteed zelf een dag per week aan mijn zakelijke ontwikkeling. Dat komt omdat ik werk in een business die heel sterk in ontwikkeling is. En omdat ik het leuk vind. Hoe interessanter de materie, hoe leuker om te doen. Want waarom leren kinderen zo gemakkelijk? Omdat ze nieuwsgierig zijn. Probeer dat kinderlijk enthousiasme bij jezelf weer aan te boren.

 

Hoeveel moet je nou investeren in je eigen ontwikkeling? Een percentage van je omzet? Wat de gek er voor over heeft?

 

Mijn tip zou zijn: 1500 tot 2000 euro per jaar. Die betalen zich altijd terug!

 

Wedden?

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!