Selecteer een pagina

Het mooie van online ondernemen is dat het zoveel gemakkelijker is een bedrijf te beginnen dan een ouderwetse stenen winkel of een bedrijf met veel personeel. Sterker: je kunt het gewoon naast je bestaande activiteiten doen. Zelfs als dat een baan in loondienst is.

 

Ik kom weleens mensen in loondienst tegen die expert zijn op een bepaald gebied en die dan in zaaltjes in het land lezingen geven. Ik vind het dan zo zonde dat zo iemand niet zorgt dat nog veel meer mensen op een relatief gemakkelijke manier van zijn kennis gebruik kunnen maken. Hoe? Door er een online ‘kennisproduct’ van te maken natuurlijk!

 

'Je bereikt online veel meer mensen dan wanneer je in zaaltjes gaat staan' Klik om te Tweeten

 

Er zijn dankzij de techniek en ondersteunende platforms geen barrières meer om zo’n online training te maken en te exploiteren naast een baan in loondienst of andere activiteiten als zelfstandige. Je bereikt er dan veel meer mensen mee dan wanneer je in zaaltjes gaat staan en bovendien is het goed voor je expert-status. En daardoor uiteindelijk ook voor je marktpositie en je carrière. Alles en iedereen wordt er beter van als iemand die veel kennis over een bepaald terrein heeft die deelt en deels of fulltime online ondernemer wordt!

 

En ja, ik weet dat het ontwikkelen van online lesmateriaal wel wat tijd en moeite kost. Maar ook daarvoor is een oplossing: besteed uit wat anderen beter kunnen dan jij zelf. Het is vaak minder duur dan je denkt, het verhoogt de kwaliteit en zorgt dat je niet afhaakt omdat het productieproces je allemaal te veel gedoe is.

 

Succes!

 

Corien

Doe mee met méér dan 25.000 businessrebels. Schrijf je in en krijg direct toegang tot CORIEN’S DIGITALE BIBLIOTHEEK SPECIAAL VOOR ONLINE ONDERNEMERS.

Auteur: Corien Oenema
Shares

Auteur: Corien Oenema

Corien Oenema is online media-ondernemer. Met haar online trainingen en workshops helpt ze zelfstandig professionals, bloggers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Ze beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. Haar members hebben direct toegang tot de digitale bibliotheek vol tips & tricks, speciaal voor online ondernemers en businessrebels.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

bestel het BOEK: 
cloud company

HOE ONLINE ONDERNEMEN IMPACT, GELUK EN VRIJHEID CREËERT – EN HOE JÍJ DAT OOK BEREIKT  

pre-order het boek en Ontvang tijdelijk 2 unieke bonussen t.w.v. méér dan € 197,-  gratis bij jouw bestelling!