VRAGEN,
OPMERKINGEN,
SUGGESTIES?

NEEM CONTACT OP!

VRAGEN, OPMERKINGEN, SUGGESTIES?

Leuk dat je op deze pagina bent op zoek naar een manier om met mij in contact te komen. Dat waardeer ik zeer. Mijn bedrijf is uitsluitend online. Connecten is het handigst op één van de sociale media kanalen.

Connect met mij op            

ONLINE BUSINESS COACHING EN CONSULTANCY

Mijn kennis, ervaring en business coaching bied ik aan via dit platform. Inspiratie deel ik via mijn blogs. Exclusieve werkboeken, gratis online trainingen en heel veel tips & tricks zijn beschikbaar in de digitale bibliotheek. De toegang is gratis voor leden. Lid worden kan hier: word member.

 

Een verdiepingsslag maken door een digitale how-to training te volgen voor het meeste resultaat? Of vanaf de start de juiste bouwstenen toepassen voor je eigen winstgevende online bedrijf? Kies dan een van mijn online trainingen.

 

Ben je nieuw op mijn site? Ga dan naar de pagina start hier en begin met het onderwerp van jouw keuze.

 

ANDERE VRAGEN?

Je vraag hier boven nog niet beantwoord? Wil je mij mailen over iets anders? Of gewoon even ‘Hallo’ zeggen… Stuur je mail naar contact@corienoenema.com. Mijn team doet haar best om binnen 48 uur op je mail te reageren. Mocht de mail voor mij persoonlijk bestemd zijn krijg ik deze zeker te lezen. Ook al zijn we een online bedrijf dat 24/7 open is, wij zelf hanteren kantooruren. Van maandag tot en met vrijdag zijn we per mail bereikbaar, van 9.00 tot 17.00 uur. Want al hoe dol we zijn op het geweldige werk dat we doen, tijdens feestdagen en in het weekend genieten we van ons privéleven.

 

COLOFON

Fotografie Henk Bleeker

Haar & Visagie Marcella Stijlinspirator

Vormgeving & Webdesign Studio Chris10

www.corienoenema.com draait op het Wavemaker Platform.

Voor een overzicht van alle gebruikte businesstools, download de toolkit

Corien Oenema is een onderdeel van © Co Create Online Business
Co Create Online Business, Midstraat 48, 8501 AR, Joure, 06 21 52 42 76
NL75 RABO 0184 8775 04, KvK 60990171, BTW NL109269718B01

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

6 STAPPEN NAAR ONDERNEMERSVRIJHEID!

GRATIS BOOTCAMP

6 stappen naar ondernemers

vrijheid