Klaar voor je eigen online bedrijf, vol ondernemersvrijheid?

Leer hoe je je eigen betekenisvolle én winstgevende online bedrijf creëert, vol ondernemersvrijheid.

Dit is wat je leert in de gratis Business Rebel Bootcamp

  • Alle 6 kernonderdelen waarop je je moet focussen, in de juiste volgorde; wat eerst, tweede, derde enzovoort om chaos te voorkomen en consequente actie te blijven ondernemen
  • Welke methoden en technieken je in kunt zetten om je bedrijf voor jou aan het werk te zetten, ook op de momenten dat jij dat niet bent
  • Het exacte stappenplan dat ik heb gebruikt om mijn eigen online bedrijf te starten en structureel te laten groeien
  • Inclusief handig werkboek wat je kunt downloaden, waarin je je ideeën vastlegt en je voortgang bijhoudt  

Over Corien Oenema

Haar online mediabedrijf helpt zelfstandig professionals, freelancers en ondernemers een betekenisvol en winstgevend online bedrijf te starten en uitbouwen, vól ondernemersvrijheid. Het deelt kennis en inspiratie in de vorm van blogs en educatieve programma’s en faciliteert professionals met een instapklaar online bedrijf, het Wavemaker Platform. 

Corien liet in 2013 alles achter zich en startte ‘from scratch’ een nieuw ondernemersavontuur. Haar bedrijf bestaat nu uit een virtueel team van 7 mensen en beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. En ook al was ze sinds 2000 ondernemer in de offline wereld, de volledige switch naar online ging niet zonder slag of stoot. Met haar persoonlijke blog corienoenema.com is het nu haar missie andere ondernemers hiermee te helpen en speciaal daarvoor heeft ze de online business training gecreëerd: de Business Rebel Route. Dit is een volledig stappenplan voor het starten en laten groeien van je eigen online bedrijf.

Ben jij ook klaar voor je eigen
online bedrijf, vól ondernemersvrijheid?

Leer alle 6 onderdelen van het stappenplan over hoe je je eigen betekenisvolle én winstgevende online bedrijf creëert, vol ondernemersvrijheid, in deze gratis video training, de Business Rebel Bootcamp.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This