IN DE WOLKEN  

Hoe online ondernemen impact, geluk en vrijheid creëert – en hoe jíj dat ook bereikt  

Bestel nu jouw pre-order exemplaar en kom tijdelijk in aanmerking voor 2 geweldige bonussen t.w.v. meer dan € 197 !

Ben jij er klaar voor om je droom te realiseren?

In dit praktische en inspirerende boek bied ik jou een 7-weekse kickstart naar impact, geluk en vrijheid

Ik geloof dat iedereen met een eigen online hoofdkantoor en de juiste mindset ongelimiteerde mogelijkheden heeft. En met het inzetten van jouw kennis en vaardigheden impact kan creëren en die verandering kan brengen waar de wereld zo naar verlangt.

Met mijn bewezen succesformule bied ik jou een inspirerende en praktische handleiding voor een betekenisvol en winstgevend online bedrijf. Wat uiteindelijk leidt tot ondernemen waar en wanneer jij wilt, met een bedrijf wat 24/7 voor jou aan het werk is en geld verdient, met het ultieme resultaat: ondernemersvrijheid.

In De Wolken transformeert jou in 7 weken naar online ondernemerschap en helpt jou je droombedrijf realiseren.

Wanneer je IN DE WOLKEN nu als pre-order bestelt ontvang je tijdelijk deze 2 schitterende bonussen!

LET OP: tickets voor de LIVE DAG zijn alleen beschikbaar voor de eerste 150 deelnemers!

Cloud Company Challenge – LIVE

Medio juli gaat de online training Cloud Company Challenge LIVE, dat wil zeggen ‘letterlijk & figuurlijk’. 7 weken lang behandelen we alle onderdelen die jou helpen met jouw reis naar ondernemersvrijheid. Wekelijkse kick-off, support en Q&A calls.

T.w.v. € 197

LIVE EVENT

Dinsdag 2 juli treft online ondernemend Nederland zich… OFFLINE! Een dag vol inspiratie, kennis opdoen en delen, gastsprekers, onthulling nieuwe Wavemaker Platform en live boekpresentatie inclusief signeren.

Onbetaalbaar!

Zo kom jij in aanmerking voor meer dan € 197 aan bonussen. Inclusief 1 van de 150 extra tickets voor ons exclusieve LIVE EVENT – die ik speciaal heb gereserveerd voor jou!

bestel nu jouw exemplaar van het boek IN DE WOLKEN  –  € 20,- INCL BTW
  • In De Wolken – BOEK
  • Cloud Company Challenge – live online training t.w.v. € 197,-
  • Nee, ik hoef geen gesigneerd exemplaar.
  • Nee, ik hoef niet aanwezig te zijn bij het exclusieve LIVE EVENT op 2 juli
  • In De Wolken – BOEK
  • Cloud Company Challenge – live online training t.w.v. € 197,-
  • JA, ik wil graag wel een gesigneerd exemplaar!
  • JA, ik claim een van de extra 150 plekken en ben aanwezig bij het exclusieve LIVE EVENT op 2 juli!
* Het boek IN DE WOLKEN wordt gepresenteerd tijdens het LIVE EVENT van 2 juli a.s.! Deelnemers van dit exclusieve event kunnen een persoonlijk gesigneerd exemplaar ontvangen. Alle andere exemplaren worden in de week na 2 juli per post aangeboden.
** Tickets voor het LIVE EVENT zijn alleen beschikbaar voor relaties, klanten en cursisten van het Wavemaker Platform en Corien Oenema. Aanwezigheid bij het exclusieve LIVE EVENT – vertegenwoordigd een waarde van méér dan € 750,-. Bij het claimen van je plek en het niet op komen dagen, ga je akkoord dat wij jou een ‘no show penalty’ factuur van € 97,- mogen sturen.

Over Corien Oenema

Corien liet in 2013 alles achter zich en startte ‘from scratch’ een nieuw ondernemersavontuur. Haar bedrijf biedt nu kennisproducten en een instapklaar online bedrijf in de vorm van het Wavemaker Platform. Van eenpitter is ze nu uitgegroeid tot een virtueel team van 7 mensen en beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. En ook al was ze sinds 2000 ondernemer in de offline wereld, de volledige switch naar online ging niet zonder slag of stoot.

Corien heeft één missie: zelfstandig professionals helpen op hun weg naar ondernemersvrijheid. Haar doel om het inspirerende en leerzame, maar vooral persoonlijke boek IN DE WOLKEN te schrijven is simpel: ze wil al haar kennis en ervaring, die zij heeft opgedaan in de afgelopen twee decennia als ondernemer, met jou delen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This